Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Laura Borràs (JxCat): "Les infraestructures del Camp de Tarragona han de ser un nucli, un node a nivell europeu"

La candidata a la presidència de la Generalitat ha lamentat els incompliments de l’Estat amb el territori en matèria d’infraestructures

Imatge de la candidata de JxCat al 14-F, Laura Borràs, fent declaracions als mitjans al port de Tarragona al costat del cap de llista per aquesta circumscripció, Albert Batet, el 17 de desembre del 2020 Imatge de la candidata de JxCat al 14-F, Laura Borràs, fent declaracions als mitjans al port de Tarragona al costat del cap de llista per aquesta circumscripció, Albert Batet, el 17 de desembre del 2020 ROGER SEGURA / ACN
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 17 Desembre 2020 19:50

En una visita al Port de Tarragona, la candidata de Junts per Catalunya a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs, ha destacat la importància de Tarragona com un dels motors econòmics “cridats a tenir un pes específic en la Catalunya per la qual treballem”. “Les infraestructures del Camp de Tarragona han de ser un nucli, un node a nivell europeu”, ha defensat la candidata. Per això, Borràs ha lamentat els incompliments de l’Estat en matèria d’infraestructures al Camp de Tarragona i Catalunya, amb el cas més flagrant del corredor del Mediterrani. “Ja n’hi ha prou, prou d’incompliments, la deriva de l’Estat espanyol cap a Catalunya ha estat especialment crítica en els darrers anys i ara ha arribat un moment en què això ja no és sostenible des de cap perspectiva”, ha sentenciat finalment.

En aquesta línia, el candidat de Junts a la circumscripció de Tarragona i president del Grup parlamentari de Junts per Catalunya, Albert Batet, ha ressaltat les potencialitats del Camp de Tarragona i ha defensat el port de Tarragona com un emblema d’aquesta potencialitat del país: “El port és una porta oberta al món i motor econòmic de les comarques del sud del país. Volem evidenciar les potencialitats que tenim al sud de Catalunya, les potencialitats per tirar endavant el projecte de vida i de model de país que volem”.

Unitat en la defensa del model d’escola catalana

Així mateix, Laura Borràs ha fet una crida a una resposta conjunta per combatre les ingerències judicials, com la que s’ha conegut avui del TSJC, que obliga a impartir al menys un 25% de les classes en castellà. “En matèries com la de la llengua hem d’anar tots a l’una, no s’ha blindat res amb la llei que s’ha votat al Congrés, en les qüestions de país no hi pot haver mercadeig de partits”, ha criticat. “És una agressió molt greu al model d’escola catalana, des de Junts per Catalunya cridem a una resposta conjunta, col·lectiva, per no permetre aquestes ingerències judicials en el nostre dia a dia en els models que són de consens de país”, ha reblat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: