Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Marc Arza serà el candidat del PDeCAT a la demarcació de Tarragona el 14-F

El cap de llista va ser regidor a l'Ajuntament de Reus durant set anys

El candidat del PDeCAT per Tarragona a les eleccions del 14-F, Marc Arza, en roda de premsa El candidat del PDeCAT per Tarragona a les eleccions del 14-F, Marc Arza, en roda de premsa PDeCAT
Societat ACN
Dimarts, 15 Desembre 2020 18:17

Marc Arza serà el candidat del PDeCAT a la demarcació de Tarragona en les eleccions del 14-F. El reusenc ha estat l'únic que ha presentat candidatura i està previst que dijous els associats la validin en una jornada de votacions telemàtiques on també s'escolliran els candidats comarcals. En una roda de premsa, Arza s'ha compromès a treballar "per ser la veu de les deu comarques de la demarcació de Tarragona" i a no oblidar-se del territori si arriba al Parlament. Marc Arza, que va ser regidor a l'Ajuntament de Reus durant set anys, ha reivindicat que "la nostra política ha de tornar a funcionar i hem de ser capaços de dialogar i construir consensos". "Cal que Catalunya torni a funcionar, per això cal que centrem el país", ha afegit.

Arza ha indicat que la resta de la candidatura "comptarà amb una presència important del món municipal". En aquest sentit, ha subratllat que el partit compta amb mig centenar d'alcaldies a la demarcació, amb places destacades com Vila-seca, Salou, Reus, Tortosa o Gandesa, i amb centenars de regidors i militants.

El cap de llista ha destacat la importància de les polítiques regionals i la necessitat d'estructurar millor la Catalunya Sud. En aquest sentit, ha esmentat que la configuració metropolitana del transport públic o els hospitals, així com el bon finançament de la URV, són qüestions que es decideixen al Parlament.

"Hi ha moltes polítiques de mobilitat, de transport públic, d'aigua, de coneixement i de promoció econòmica que no les podrem fer com volem si no tenim el suport de la Generalitat i del Parlament. Per això em presento, perquè les limitacions que vaig conèixer quan feia de regidor vull ajudar a superar-les fent de diputat al Parlament", ha assenyalat Arza.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: