Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Raquel Sans Guerra (ERC): “Tenim una llista preparada per guanyar les eleccions al Parlament per primera vegada a Tarragona”

El Consell Nacional d’ERC ha aprovat la relació de candidates i candidats de la demarcació tarragonina pel 14-F

La cap de llista d'ERC per Tarragona, Raquel Sans, aquest matí al Consell Nacional del partit La cap de llista d'ERC per Tarragona, Raquel Sans, aquest matí al Consell Nacional del partit ERC
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 13 Desembre 2020 00:21

El Consell Nacional d’Esquerra Republicana de Catalunya ha aprovat aquest dissabte la relació de candidates i candidats de la demarcació de Tarragona per a les eleccions al Parlament del 14 de febrer de 2021, que encapçala la diputada vallenca Raquel Sans Guerra. Aquesta és una llista “oberta, paritària i representativa del territori i del país, com ens diu l’Oriol Junqueras que cal fer-ho, perquè així és més fàcil que les polítiques públiques tinguin una mirada més global i inclusiva”, explica Sans. La candidata assegura que “tenim una llista preparada per guanyar aquestes eleccions per primera vegada a Tarragona”.

La llista amb les 18 persones candidates i les 10 suplents és cremallera i representativa de totes les comarques del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. Recull les diferents sensibilitats territorials i socials i és una mostra de la feina d'Esquerra Republicana per seguir ampliant el seu projecte de país i poder esdevenir la força majoritària. Així, a la cap de llista, Raquel Sans Guerra, l’acompanya en la quarta posició com a independent designat per l’Executiva Nacional l’ex diputat socialista al Parlament Carles Castillo Rosique. Se suma al projecte com a “clar exponent d’aquell sector d'esquerres i republicà del nostre territori que defensa el dret a l'autodeterminació dels pobles”, afirma Sans.

Cal destacar la presència de l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà Vallhonrat, tancant la llista en la divuitena posició, i també la inclusió del militant, Sergi Moncunill Hurtado, com a darrer suplent en representació del col·lectiu de persones amb discapacitat, del qual en vol ser la veu pública reivindicativa durant la propera campanya electoral.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: