Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Editen un calendari solidari del Vendrell per recaptar fons per la Lliga Contra el Càncer

El calendari també vol ser un reconeixement a persones, professionals i entitats del municipi que han estat a primera línia de foc en la lluita contra la covid-19

Imatge de la presentació del 'Calendari Solidari a favor de la Lliga Contra el Càncer, al Saló de plens de l'Ajuntament del Vendrell Imatge de la presentació del 'Calendari Solidari a favor de la Lliga Contra el Càncer, al Saló de plens de l'Ajuntament del Vendrell JOSEP CARTANYÀ
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 09 Desembre 2020 14:29

El Saló de Plens de l'Ajuntament del Vendrell ha estat l'escenari aquest dimecres 9 de desembre de la presentació del 'Calendari Solidari a favor de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre', una iniciativa impulsada per les empreses vendrellenques Cerrato Immobiliària i L'Arc Serveis Assistencials SL, que ha comptat amb la col·laboració desinteressada de diverses persones i entitats. El calendari ha estat dissenyat per Mònica Reverté de Cala Gràfica.

La vessant solidària

La idea de fer el calendari va sorgir com a conseqüència de la impossibilitat de celebrar la primera Caminada nocturna solidària del Vendrell contra el càncer, que es va suspendre dos cops a causa de la pandèmia. Per aquesta raó, les promotores de la iniciativa van considerar que amb el calendari es podrien recaptar fons per a la investigació i la lluita contra el càncer. La delegada de la Lliga Contra el Càncer al Vendrell, Ros Ensenyat, s'ha mostrat “aclaparada i molt agraïda” davant la implicació de la gent en aquesta iniciativa solidària.

Reconeixement a les persones que van lluitar contra la pandèmia

El calendari ha estat creat per vendrellenques i facturat al municipi. Alhora, vol ser un reconeixement en homenatge a totes les persones i entitats de diversos sectors que durant la primera onada de la covid-19 van estar a primera línia de foc donant ajuda, suport i servei a diverses persones. La gerent de L'Arc Serveis, Jerusalem Torra, ha volgut posar l'accent en alguns d'aquests sectors “ocultats com és el cas del sector de l'ajuda a domicili, quan a la pràctica ha actuat com un mur de contenció per evitar hospitalitzacions de gent gran o de persones amb dependència”.També hi són representats altres serveis com el de la neteja i tot el personal de les residències.

Al calendari també s'hi recull sectors i professionals que han procurat fer-nos la vida més fàcil durant la pandèmia com les farmàcies, els venedors/es del Mercat Municipal, els transportistes o els caixers/es dels establiments d'alimentació. També hi apareixen persones voluntàries que, de forma solidària, han aportat el seu granet de sorra, o bé personal de Protecció Civil, Policia Local i, de manera especial, el nostre personal sanitari i, en general, a tots aquells i aquelles que van treballar fent front a la duresa d'una pandèmia desconeguda.

La gerent de Cerrato Immobiliària, Gracia Cerrato, també ha volgut agrair la col·laboració de les regidories i membres de l'Ajuntament del Vendrell que han donat suport a aquest projecte aportant fotografies o fent gestions per fer-lo possible. A l'acte de presentació del calendari també hi han assistit la regidora de Salut, Serveis Socials i Gent Gran, Montserrat Martín, i la segona tinent d'alcalde i regidora de Policia Local, Protecció Civil i Convivència Animal i Fires i Mercats, M.Luz Ramírez.

                                                                   Portada del calendari solidari: 

calendari solidari del Vendrell 20201

Els diners recollits amb la venda del calendari (10e) es convertiran en donatius a favor de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre. Les persones que vulguin adquirir un calendari poden adreçar-se a: Cerrato Immobiliària (av. Jaume Carner, 40) o L'Arc Serveis Assistencials SL (carrer Dr. Oliver, 4, el Vendrell).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: