Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

572 persones voluntàries de Creu Roja Tarragona donen resposta als reptes provocats per la covid-19

A la demarcació, més de 200 persones s’han sumat a l’organització des que va començar la pandèmia

Voluntaris de Creu Roja a l'alberg habilitat recentment al Palau Firal de Tarragona Voluntaris de Creu Roja a l'alberg habilitat recentment al Palau Firal de Tarragona CREU ROJA TARRAGONA
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 04 Desembre 2020 22:06

Amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat, la Creu Roja a Catalunya vol agrair i reconèixer el compromís de les 21.007 persones voluntàries de l'organització que, en el context actual, continuen fent la seva tasca de forma solidària i desinteressada i permeten donar resposta a l’actual crisi social i sanitària.

A la demarcació de Tarragona, la incorporació de nou voluntariat també ha anat en augment, arran de la pandèmia, passant de ser 361 persones voluntàries durant l’any 2019 a les 572 persones voluntàries actives durant el 2020. Entre el voluntariat de l’entitat, a tot el territori, predominen les dones (57.87%) respecte als homes (42.13%).

La principal activitat en què han participat les noves incorporacions -majoritàriament joves- ha estat la distribució de béns bàsics, concretament aliments, medicaments i productes d’higiene, així com en el suport en els dispositius d’allotjament de persones sense llar.

Tot i així, el voluntariat de més edat també ha estat indispensable i ha adaptat la seva manera de prestar ajuda humanitària fent accions tan importants com el seguiment i l’acompanyament telefònic a gent gran o a dones que han patit violència de gènere.

Acte d’agraïment

Per agrair la implicació fonamental del voluntariat en el moment actual, la Creu Roja organitza, aquest dissabte 5 de desembre, un acte virtual que es transmetrà en directe des del nou Centre Humanitari de l’entitat, situat a Sant Martí de Tous (Anoia).

Al llarg del matí hi haurà connexions a diferents punts del territori per compartir experiències de primera mà amb voluntariat de tot Catalunya. L’esdeveniment es podrà seguir a través de les xarxes socials de la Creu Roja.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: