Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona activa el Pla d'Actuació Municipal en fase d'alerta per risc d'inundacions

A casa, evitar baixar a soterranis i no deixar a fora objectes que l'aigua pugui arrossegar / Cal circular preferentment per les rutes principals i autopistes

Imatge d'arxiu dels efectes del temporal Gloria a les platges de Tarragona Imatge d'arxiu dels efectes del temporal Gloria a les platges de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 27 Novembre 2020 18:11

La Conselleria de Protecció Civil de l'Ajuntament de Tarragona ha activat el Pla d'Actuació Municipal en fase d'alerta pel risc d’inundacions a causa de l’arribada de pluges intenses.

Es recomana a la població seguir els consells de prevenció que són, en cas de ser a casa: evitar baixar a soterranis o al garatge. Així mateix, es recomana no deixar a fora (al jardí, al pati...) objectes que l’aigua puguin arrossegar.

Si sou fora de cas: circuleu preferentment per les rutes principals i les autopistes. Modereu la velocitat i mantingueu les distàncies de seguretat.

Allunyeu-vos i no travesseu rieres, torrents, passos soterranis ni zones que es puguin inundar, ni a peu ni en cotxe. Els cotxes poden flotar amb poca alçada d’aigua i ser arrossegats amb facilitat.

En cas de ser a l’exterior, dirigiu-vos a punts enlairats que estiguin lluny dels marges de rius i de les lleres de barrancs, rambles o torrents. Per tot plegat, informeu-vos i estigueu atents a les prediccions meteorològiques i a l’estat de la xarxa viària. Així mateix, seguiu les indicacions dels serveis d'emergència, de policia, protecció civil o mitjans de comunicació.

Consulteu els consells de prevenció que hi ha a la web de Protecció Civil d'aquest ajuntament.

Davant de qualsevol situació d'emergència, podeu sol·licitar l'ajut dels serveis públics trucant al centre d'atenció i gestió de trucades d'urgència (tel. 112). Qualsevol fet relacionat amb aquest risc, també el podeu comunicar a la Guàrdia Urbana de Tarragona (tel. 092).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: