Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls expressa el seu rebuig a la violència masclista

La Marruixa ha realitzat accions alternatives per donar visibilitat a la violència contra les dones / L'Ajuntament ha organitzat l'acte de lectura del Manifest 

El col·lectiu La Marruixa ha dipositat 26 parells de sabates vermelles a la plaça del Blat, que representen les 24 dones i els 2 infants morts enguany als Països Catalans El col·lectiu La Marruixa ha dipositat 26 parells de sabates vermelles a la plaça del Blat, que representen les 24 dones i els 2 infants morts enguany als Països Catalans M.ÀNGELS BLADÉ
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 25 Novembre 2020 21:09

La plaça del Blat de Valls s'ha despertat aquest matí amb 26 paralles de sabates pintades de vermell distribuïdes per tot l'espai. Es tracta d'una de les accions alternatives realitzades pel col·lectiu feminista vallenc La Marruixa que simbolitza i representa les 24 dones i els 2 infants que han estat assassinats enguany als Països Catalans víctimes de la violència masclista.

Al migdia, s'ha celebrat al terrat de la Casa de la Vila la lectura del Manifest institucional contra la violència envers les dones per tal de commemorar el 25 de novembre, Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones.

25N terrat Valls 2020

Durant tot el dia, la façana de l’Ajuntament de Valls ha lluït un llaç lila amb motiu de la commemoració del 25N.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: