Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí presenta una programació d'activitats virtuals pel 25N

L'acte central serà aquest dimecres, a les 12h, amb la Lectura del Manifest i, a les xarxes socials de l'Ajuntament, s'emetrà un vídeo amb representants d'entitats

Imatge d'arxiu de la façana de l'Ajuntament de Constantí, guarnida de color violeta per commemorar el 25N Imatge d'arxiu de la façana de l'Ajuntament de Constantí, guarnida de color violeta per commemorar el 25N ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 25 Novembre 2020 07:47

Amb el lema "No més violència de gènere", l'Ajuntament de Constantí ha presentat la programació d'actes que es faran, aquest dimecres 25 de novembre, per commemorar el Dia Internacional per a l'eliminació de la Violència envers les Dones. Atesa l'actual situació sanitària per la Covid-19, el consistori ha preparat per aquest any un seguit d'actes virtuals que comptaran amb la col·laboració de diverses entitats i associacions del municipi.

L'acte central tindrà lloc a les 12 del migdia amb Lectura del Manifest del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones. Aquest any, la lectura del manifest es farà en format virtual i es podrà seguir a través de les xarxes socials de l'Ajuntament de Constantí. Com és habitual, la lectura anirà a càrrec de representants de les dues associacions del municipi integrades exclusivament per dones, el Grup Cultural Mestresses de Casa i l'Associació de Dones per la Unitat de Constantí.

A més, durant el mateix dia 25 de novembre, es podrà veure a les xarxes socials de l'Ajuntament un vídeo realitzat amb la participació de representants de diverses entitats i persones vinculades al municipi, en que mostraran imatges i missatges en contra de la violència de gènere.

Durant les setmanes prèvies, l'Ajuntament de Constantí s'ha adherit a la iniciativa de l'ICD amb el lema "Diposita aquí el teu masclisme", una campanya consistent en fer visible aquest lema amb uns adhesius que s'han dipositat a les papereres del consistori.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: