Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Retiren la gàbia per capturar gats del pàrquing de l'estació d'autobusos de Tarragona

Tarraco Felina demana als ajuntaments i empreses que "deixin de contractar empreses de control de plagues per capturar gats ferals"

Imatge d'arxiu de l'aparcament municipal de l'estació d'autobusos de Tarragona Imatge d'arxiu de l'aparcament municipal de l'estació d'autobusos de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 21 Novembre 2020 20:44

La gàbia que havia instal·lat l'empresa de control de plagues SEDESA al pàrquing municipal de l'estació d'autobusos de Tarragona per a la captura de gats ferals ja ha estat retirada. La gàbia "trampa" que es va posar dijous passat va provocar nombroses reaccions contràries, entre elles, la del col·lectiu Tarraco Felina, que va denunciar a través de les xarxes socials que la presència d'una gàbia per capturar gats ferals vulnera tant l'ordenança municipal com la llei de catalana de protecció animal.

Des de Tarraco Felina demanen als ajuntaments i a empreses diverses (químiques, polígons industrials ...) "que deixin de contractar empreses de control de plagues per capturar gats ferals". A la vegada l'entitat exigeix que les empreses de control de plagues "es cenyeixin a fer allò per al qual tinguin autorització, ja que les lleis de protecció animal també els afecten".

Finalment, demanen la col·laboració ciutadana per detectar aquests casos: "Si algú detecta una gàbia en el seu lloc de treball, pàrquing, zona comunitària etc, aviseu-nos. Feu vídeos i fotos i prendrem les mesures pertinents".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: