Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La montblanquina Núria Besora encapçalarà l'executiva de Junts a la Conca de Barberà

El comitè comarcal de Junts per Catalunya està format per un equip de quatre persones

La regidora montblanquina, Núria Besora, en una imatge d'arxiu La regidora montblanquina, Núria Besora, en una imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 11 Novembre 2020 07:46

Junts per Catalunya, el partit liderat per Carles Puigdemont, va escollir aquest passat cap de setmana les executives comarcals, de vegueria i de districte d’arreu del país, entre elles la de la Conca de Barberà, que comptarà amb la coordinació de la montblanquina Núria Besora. A la Conca van participar a la votació el cent per cent dels afiliats i afiliades.

A part de la coordinadora de l’executiva comarcal, Núria Besora, formaran part de l’equip, l’espluguí Jordi Torre, que n’assumeix la responsabilitat organitzativa, el sarralenc Ot Cortès, responsable d’afiliats i afiliades i el també espluguí Moisès Ferrete, com a responsable de política municipal.

Un dels elements més destacables de l’executiva de la Conca de Barberà és la seva joventut, ajuntant persones de diferents àmbits, professions … però amb un únic interès comú, treballar per aquest projecte en aquests moments tan importants.

Els membres de l’executiva asseguren que: “Vivim un moment apassionant, uns anys de transició cap a la independència nacional, l’únic camí per assegurar la supervivència de la nostra nació, llengua i cultura. Són uns temps difícils, amb polítics i polítiques a la presó i exiliades per les seves idees, i també amb una situació de país crítica a causa de la greu pandèmia que estem vivint. Amb tot, ens comprometem amb Junts per Catalunya perquè entenem que el progrés social només pot anar associat al progrés nacional. Tenim voluntat de servei vers la nostra comarca i el nostre país. Volem treballar per millorar la qualitat de vida de la ciutadania, per la cohesió social i per l’equilibri territorial.”

També remarquen que: “Ens cal treballar per la nostra comarca i per la seva gent. Vivim en un territori amb múltiples oportunitats, amb gent treballadora que dóna valor de la seva feina i al seu treball. Una comarca agrícola, ramadera, industrial i de serveis, i multitud d’actors, ja siguin autònoms o petites i mitjanes empreses, que cal recolzar i reforçar”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: