Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Guàrdia Urbana de Tarragona i els Mossos posen 42 multes la primera setmana del dispositiu 'Pondus'

L'operatiu conjunt també ha fet 104 identificacions

Imatge del dispositiu policial conjunt conegut amb el nom de 'Pondus' Imatge del dispositiu policial conjunt conegut amb el nom de 'Pondus' AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Societat ACN
Divendres, 30 Octubre 2020 14:24

La Guàrdia Urbana de Tarragona i els Mossos d'Esquadra han posat 42 dues multes en la primera setmana del dispositiu conjunt de seguretat ciutadana dels barris de Ponent, batejat com a Pondus. Des de la seva posada en marxa fins el 28 d'octubre, han posat 24 denúncies per infraccions en matèria de prevenció de la covid-19, 4 denúncies conductes incíviques i 14 en matèria de trànsit. A més, s'han inspeccionat cinc establiments i s'han fet 104 identificacions a la via pública. El dispositiu també ha permès obrir quatre diligències judicials per requeriments de localització, esbrinament de domicili i parador, i s'ha fet una detenció per una ordre judicial de recerca i detenció.

El conseller de Seguretat Ciutadana, Manel Castaño, ha destacat que "aquesta primera setmana de dispositiu ha començat a donar els seus fruits amb múltiples actuacions que tenen com a objectiu donar resposta a la percepció d'inseguretat que els veïns dels barris de Ponent ens van fer arribar".

L'operatiu Pondus s'estructura en dispositius conjunts intensius en matèria de seguretat als diferents barris de Ponent. Cada barri disposa del seu propi dispositiu, en funció de l'anàlisi policial i demandes veïnals. En cada dispositiu hi participen dotacions logotipades de cada cos policial, reforçades per agents de paisà. Aquestes dotacions realitzen controls estàtics als accessos i també controls dinàmics i tasques de patrullatge. A més també s'hi incorpora diàriament un equip de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos d'Esquadra que també reforça l'operatiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: