Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alcover estrena nou enllumenat led a la zona del tanatori i del cementiri

S'han renovat una quinzena de punts de llums per tal de reduir el consum energètic i la contaminació lumínica

L'Ajuntament ha substituït l'enllumenat públic de l'entrada del tanatori i del camí i de l'interior del cementiri per llums de tecnologia led L'Ajuntament ha substituït l'enllumenat públic de l'entrada del tanatori i del camí i de l'interior del cementiri per llums de tecnologia led AJUNTAMENT D'ALCOVER
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 30 Octubre 2020 08:08

L'Ajuntament d'Alcover ha enllestit els treballs de substitució de l'enllumenat públic de l'entrada del tanatori i del camí i de l'interior del cementiri per llums de tecnologia led.

En total, s'han renovat una quinzena de punts de llums per tal de reduir el consum energètic, la contaminació lumínica i al mateix temps augmentar l'eficiència en la il·luminació de l'entorn, un indret concorregut sobretot, en dies de defuncions, caps de setmana i durant la festivitat de Tots Sants.

L'Ajuntament continua desenvolupant les accions que indica el PAES d'Alcover (Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible), amb l'objectiu que el municipi arribi a l'any 2020 amb un 20% menys de les emissions de gasos d'efecte hivernacle (GEH) respecte al 2005 tal com estableix el Pacte d'Alcaldes per una energia sostenible local.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: