Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament de l'Arboç subministra carnets per alimentadors de gats per evitar males pràctiques

Les persones que no estiguin autoritzades i donin menjar als gats del carrer podran ser sancionades

La Campanya de Protecció i Control de Colònies de Gats és una iniciativa de l’Ajuntament de l’Arboç La Campanya de Protecció i Control de Colònies de Gats és una iniciativa de l’Ajuntament de l’Arboç AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 27 Octubre 2020 20:02

La regidoria de Protecció d’animals de l’Ajuntament de l’Arboç, seguint el programa que va iniciar fa dos anys per controlar les colònies felines amb l’objectiu d’evitar la superpoblació, reduir els riscos sanitaris i millorar la qualitat de vida dels gats i gates de carrer, ha creat un carnet d’alimentador felí i cuidador que autoritza que aquesta persona alimenti els animals amb pinso facilitat per l’Ajuntament. Les persones que no disposin del carnet podran ser sancionades.

Fins al moment s'han repartit 18 carnets de cuidador. Aquest és un pas més després que el març de 2018 es va constituir una xarxa local de voluntaris per detectar i controlar les colònies de felins mitjançant una metodologia basada en el model de captura, esterilització i retorn.

Una colònia es un grup de gats i gates que estan esterilitzats i que tenen un cuidador/a que els dóna pinso sec i que en té cura. Les colònies de gats aporten beneficis, entre ells, el control de les rates i ratolins i una major facilitat de convivència entre les persones i els propis gats.

La Campanya de Protecció i Control de Colònies de Gats és una iniciativa de l’Ajuntament de l’Arboç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: