Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tres detinguts i 96 identificats a Reus en un operatiu conjunt de Mossos, Guàrdia Urbana i Policía Nacional

Es van aixecar actes per tinença de drogues i es van intervenir bitllets falsos, entre altres

Imatge d'un dels moments de l'operatiu, el 26 d'octubre del 2020 Imatge d'un dels moments de l'operatiu, el 26 d'octubre del 2020 MOSSOS D'ESQUADRA
Societat ACN
Dilluns, 26 Octubre 2020 16:31

Els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana de Reus i la Policia Nacional van fer un operatiu conjunt el passat divendres al barri Horts de Simó de Reus en el qual van detenir tres persones i en van identificar 96. El primer detingut va ser un home de 22 anys com a presumpte autor d'un robatori amb violència i que el jutge de guàrdia va enviar a la presó. Els altres dos arrestats, de 20 i 58 anys, tenien una ordre judicial de detenció. Durant l'operatiu també es van aixecar set actes per tinença de drogues i dues més per possessió d'armes prohibides. Durant la intervenció es van intervenir bitllets falsos i una persona va quedar investigada per falsificació de moneda.

A banda, es van denunciar els titulars de deu vehicles per falta d'ITV o assegurança. Finalment, es van denunciar quatre persones per anar pel carrer sense mascareta i els agents van recuperar dos patinets que constaven com a sostrets.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: