Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un brot de covid-19 afecta set pacients i cinc treballadors de l'Hospital del Vendrell

El centre ingressa des d'aquest divendres pacients positius de coronavirus a la planta d'aguts

Imatge d'arxiu de l'Hospital del Vendrell Imatge d'arxiu de l'Hospital del Vendrell ARXIU / INFOCAMP
Societat ACN
Divendres, 23 Octubre 2020 15:11

El Departament de Salut informa d'un brot de covid-19 a l'Hospital del Vendrell que afecta set pacients i cinc treballadors. Dimarts passat es va fer una prova PCR a un usuari que presentava simptomatologia i el resultat va confirmar un positiu de covid-19. Arran d'aquest cas es va fer un cribratge de tota la planta afectada amb el resultat final de set pacients amb PCR positiva -sense símptomes o amb símptomes lleus- i amb cinc professionals que estan aïllats a casa.

La majoria de pacients són d'atenció intermèdia i el centre indica que cap membre de medicina interna ha resultat positiu. Atesa aquesta situació, l'hospital ingressa des d'aquest divendres pacients positius de coronavirus a la planta d'aguts.

El centre manté les visites restringides a un acompanyant per malalt, només en aquells casos de pacients dependents i sempre sota el criteri dels facultatius

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: