Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Casal de les Dones de Reus organitza el webinar 'Dones i pandèmia: decisions d'èxit'

La xerrada telemàtica, a càrrec de Blanca Moreno, analitzarà aquest dijous, a les 19h, la gestió de la Covid-19 des de la perspectiva de gènere

Blanca Moreno, sociòloga i comunicadora Blanca Moreno, sociòloga i comunicadora REUS.CAT
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 22 Octubre 2020 09:04

El Casal de les Dones de Reus continua els actes celebració dels seu 15è aniversari, i aquest dijous 22 d'octubre, a les 19:00h, organitza una xerrada telemàtica per analitzar la gestió de la Covid-19 des de la perspectiva de gènere. El webinar vol obrir el debat sobre les decisions i els resultats obtinguts en la gestió de la pandèmia per part de diferents dones caps d'estat.

'Dones i pandèmia: decisions amb èxit', anirà a càrrec de Blanca Moreno, sociòloga i comunicadora, i que ja ha col·laborat amb el Casal de les Dones en altres ocasions.

La xerrada tindrà lloc a través de la plataforma Zoom, i per participar-hi cal inscripció prèvia i sol·licitar l'enllaç de connexió per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: