Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El cementiri de Sarral estrena un servei que en millora el manteniment i la jardineria

L'Ajuntament també traurà properament la licitació de les obres per aixecar l’esperada sala de vetlles, al costat del cementiri

Cementiri de Sarral Cementiri de Sarral AJUNTAMENT DE SARRAL
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Octubre 2020 23:20

L’Ajuntament de Sarral ha contractat a l’empresa del tercer sector Aprodisca (Associació Pro Persones amb Disminució Psíquica de la Conca de Barberà) perquè a partir d’ara s’encarregui del manteniment del cementiri. El contracte és anual, té un cost de 3.000 euros i consisteix en els serveis de neteja i de jardineria. Pel que fa a l’obertura del recinte també s’ha demanat a Aprodisca la possibilitat de poder-se’n encarregar i, mentre se n’estudien les possibilitats, serà personal municipal qui l’obrirà cada tercer diumenge de mes, com fins ara.

L’alcalde, Jaume Fornés, explica: "L’objectiu de la contractació a Aprodisca, que d’altra banda ja compta amb gran experiència en aquest servei en d’altres municipis de la Conca, és la millora de l’estat del cementiri. S’hi actuarà més durant la primavera i Tots Sants, i menys dies durant l’hivern, època en la qual la jardineria no és tant exigent".

Licitació de la nova sala de vetlles

D’altra banda, en el proper ple municipal es portarà a aprovació una altra destacada millora del servei funerari de Sarral: la licitació de les obres per aixecar l’esperada sala de vetlles, que s’aixecarà en sòl de propietat municipal, al costat del cementiri i a peu de la carretera.

L’equipament funerari tindrà quasi 300 metres quadrats i disposarà d’una sala principal de 170 m2, cotxera, sala pel difunt, un aparcament pels familiars, vestíbul, serveis i també un porxo de 40 m2 amb un gran jardí amb gespa a l’entrada del recinte. La inversió és de 430.000 euros, finançats pel Pla d’Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona. Les obres començaran enguany i s’acabaran a la primavera.

                               Imatge digital del porxo de la sala de vetlles: 

Porxo sala vetlles digital Sarral

Aquests dies i en motiu de la celebració de Tots Sants els horaris d’obertura del cementiri són: del 24 al 28 d’octubre de les 10 h a les 13 h; el 29 i 30 d’octubre de 10 h a 13 h i de 15 h a 18 h; el 31 d’octubre i l’1 de novembre de 10 h a 18 h; i el 2 de novembre, de 10 h a 14 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: