Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Hospital Santa Tecla de Tarragona torna ingressar malalts de covid-19 a planta

Els ingressos a les UCI segueixen concentrats al Joan XXIII i Sant Joan

Imatge d'arxiu de l'Hospital Santa Tecla de Tarragona Imatge d'arxiu de l'Hospital Santa Tecla de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Societat ACN
Dimarts, 20 Octubre 2020 16:37

L'Hospital Santa Tecla de Tarragona ha tornat a ingressar des d'aquest dilluns malalts de covid-19 a planta. El pla de contingència dissenyat per abordar la pandèmia estipula que, ateses les dades actuals, s'ampliï el nombre de centres que poden acollir malalts de coronavirus, segons informa la regió sanitària Camp de Tarragona.

Fins ara només n'hi havia a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona i al Sant Joan de Reus, que continuaran concentrant, això sí, els ingressos de pacients crítics a les UCI. "Aquesta mesura es pren tenint en compte les dades actuals. Ens hem d'avançar i optimitzar els recursos per tal de ser capaços de donar resposta a cada moment de la pandèmia", ha afirmat el gerent de la regió, Ramon Descarrega.

Pel que fa a l'atenció intermèdia sociosanitària, que fins al moment contemplava ingressos amb covid-19 positiu a l'Hospital sociosanitari Francolí i la part sociosanitària de l'Hospital Sant Joan de Reus, s'amplia a l'àrea sociosanitària de l'Hospital del Vendrell i al sociosanitari de Llevant.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: