Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Agrupament Escolta i Guia Fent Camí surt al carrer per demanar un local propi a la Part Alta

Els escoltes s'han concentrat aquest dissabte al migdia davant de l'Ajuntament de Tarragona

Concentració dels integrants de l'AEG Fent Camí davant l'Ajuntament de Tarragona. Concentració dels integrants de l'AEG Fent Camí davant l'Ajuntament de Tarragona. AEG FENT CAMÍ
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Octubre 2020 19:24

Desenes d'escoltes de l'AEG Fent Camí s'han concentrat aquest dissabte al migdia a la plaça de la Font, davant de l'Ajuntament de Tarragona, on han fet lectura d'un manifest per exigir "una solució" a la mancança històrica de no disposar d'un local propi.

L'Agrupament Escolta i Guia Fent Camí lamenta, a més, que enguany han de realitzar els caus al carrer.perquè el Centre Cívic de la Part Alta—espai on desenvolupen normalment els caus— els ha informat que no poden fer ús de les instal·lacions perquè no compleixen amb la normativa per prevenir els contagis de la Covid-19 ja que no hi ha ventilació suficient.

L'AEG Fent Camí assegura que els afectats per no tenir local són 83 infants i joves i 14 Caps, "que ens veiem obligats i obligades a educar i fer caus al carrer i que, aquest hivern, sense el Centre Cívic, no tindrem espai on aixoplugar-nos del fred i la pluja si no se'ns cedeix un altre espai al nostre barri de la Part Alta".

Tal com s'ha recordat en el manifest, aquest és el dotzè any consecutiu sense un local propi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: