Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Enginyers Tarragona signa un conveni de col·laboració amb el Monestir de Poblet

El Col·legi d'Enginyers col·laborarà en temes com la confecció de projectes o l’assessorament en el manteniment i adequació de les instal·lacions del Monestir

El conveni el van signar dijous, 8 d’octubre, entre l’abat, el pare Octavi Vilà i el degà del Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona (CETIT), Antoni Escarré El conveni el van signar dijous, 8 d’octubre, entre l’abat, el pare Octavi Vilà i el degà del Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona (CETIT), Antoni Escarré CETIT
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 12 Octubre 2020 17:49

El Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona (CETIT), i el Reial Monestir de Santa Maria de Poblet de l’Ordre Cistercenc han signat un conveni de col·laboració per tal de regular les relacions de col·laboració entre les dues entitats.

Les línies de col·laboració entre d’altres seran la cessió d’espais per a la realització d’activitats formatives i de divulgació; l’organització conjunta d’esdeveniments d’interès per ambdues parts; el fet que el CETIT, mitjançant els mecanismes que té establerts, col·laborarà de manera gratuïta en la confecció de projectes i en l’assessorament en el manteniment i adequació de les instal·lacions del Monestir; així com la gratuïtat de visat en tots aquells documents tècnics que es requereixin. Així mateix, el CETIT informarà, a través dels seus canals, de les activitats de caràcter cultural que es diguin a terme al Monestir.

La signatura del conveni es va realitzar dijous passat a les instal·lacions del Monestir de Poblet, entre l’abat, el pare Octavi Vilà i el degà del Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona, Antoni Escarré.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: