Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detecten 28 positius de covid-19 en una residència de gent gran de Segur de Calafell

La majoria d'infectats són residents sense símptomes

Imatge d'arxiu de la  residència de gent gran Calafell Park de Segur de Calafell Imatge d'arxiu de la residència de gent gran Calafell Park de Segur de Calafell ARXIU / INFOCAMP
Societat ACN
Dimecres, 30 Setembre 2020 16:10

La residència de gent gran Calafell Park de Segur de Calafell (Baix Penedès) ha detectat 28 casos positius de covid-19. Es tracta de 27 pacients i d'un treballador, tots asimptomàtics. Així ho ha detallat a través de les xarxes socials l'Ajuntament de Calafell i ho han confirmat a l’ACN fonts de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona. El centre, de gestió concertada, acull un centenar de residents i no es descarta que apareguin més casos positius durant aquesta setmana.

El consistor igaranteix que tots els afectats per covid-19 es troben en bon estat. Des de la direcció de la residència han declinat a l'ACN donar cap informació sobre aquest brot de covid-19.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: