Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils ofereix activitats familiars i esportives tots els caps de setmana de tardor

Són propostes a l’aire lliure adaptades a la situació actual com les visites guiades, les animacions itinerants o les activitats esportives

El programa inclou propostes diferents, com les visites teatralitzades, les animacions itinerants al port i al Barri Antic El programa inclou propostes diferents, com les visites teatralitzades, les animacions itinerants al port i al Barri Antic ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 24 Setembre 2020 21:48

Cambrils proposa una tardor plena de caps de setmana familiars i esportius. El Patronat de Turisme, el Museu d’Història, el Departament de Cultura i el Departament de Festes de l’Ajuntament de Cambrils han programat conjuntament un ampli ventall d’activitats a l’aire lliure, després de la cancel·lació d’esdeveniments tan destacats com l’11a Mostra de Vi i Gastronomia, la 3a Cambribike o d’algunes jornades gastronòmiques.

La regidora de Projecció Exterior i Turisme, Marta Borràs, ha afirmat que s’han hagut de suspendre esdeveniments turístics importants per la impossibilitat d’adaptar-los a la situació actual i garantir totes les mesures de seguretat. En canvi, sí que s’han pogut programar activitats més reduïdes a l’aire lliure per dinamitzar la ciutat. La decisió de cancel·lar les fires i part de les jornades s’ha pres tenint en compte tots els sectors implicats, de manera consensuada amb les empreses de cicloturisme, els expositors, els restauradors i altres agents.

Pel que fa a la nova programació de tardor, la regidora de Cultura i Festes, Cinta Ballesté, ha explicat que l’objectiu és atraure visitants i al mateix temps oferir a la població alternatives lúdiques i esportives per gaudir en un entorn segur. El programa inclou 13 propostes diferents que s’ofereixen de manera repetida en diverses dates, com les visites teatralitzades, les animacions itinerants al port i al Barri Antic, les marxes nòrdiques, les sessions de ioga o les noves activitats per conèixer la història del municipi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: