Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El comitè d'empresa de Saint-Gobain reclama la creació d'una comissió per garantir la recol·locació de la plantilla

Els treballadors demanen que el període de negociació s'allargui fins al 22 d'octubre

Imatge d'arxiu de la mediació entre treballadors i direcció de Saint Gobain al Departament de Treball, el 20 de setembre del 2020 Imatge d'arxiu de la mediació entre treballadors i direcció de Saint Gobain al Departament de Treball, el 20 de setembre del 2020 AINA MARTÍ / ACN
Societat ACN
Dijous, 24 Setembre 2020 21:24

El comitè d'empresa de Saint-Gobain de la cristalleria de l'Arboç (Baix Penedès) reclama la creació d'una comissió de seguiment per tal que es garanteixi la reubicació del 100% de la plantilla. Els treballadors han denunciat que l'empresa només els ha lliurat un llistat amb 30 vacants fora de Catalunya que podria limitar la recol·locació dels empleats.

En la reunió mantinguda aquest dijous al Departament de Treball, on s'ha signat l'esborrany acordat el 8 de setembre, els representants sindicals també han demanat que el període de negociació s'allargui fins al 22 d'octubre.

Segons han informat des del comitè, l'empresa considera innecessari prolongar aquest termini. Ambdues parts es tornaran a reunir dimecres que ve.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: