Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reclamen més vigilància policial davant l'onada de robatoris de fruita seca a l'Alt Camp i el Tarragonès

Unió de Pagesos insta l'administració a reforçar els controls de traçabilitat per evitar el comerç de productes robats

Unió de Pagesos ha denunciat els "continus furts" de garrofes i avellanes durant les últimes setmanes en diverses finques Unió de Pagesos ha denunciat els "continus furts" de garrofes i avellanes durant les últimes setmanes en diverses finques ARXIU / INFOCAMP
Societat ACN
Dimarts, 22 Setembre 2020 18:54

Unió de Pagesos ha denunciat els "continus furts" de garrofes i avellanes durant les últimes setmanes a finques de Valls, la Masó i el Rourell (Alt Camp), així com del Catllar, Ferran, la Riera de Gaià i Tamarit, al Baix Gaià (Tarragonès).

Després de rebre queixes de productors afectats, el sindicat ha reclamat un reforç del control i la vigilància a les zones de conreu afectades per evitar el robatori, tal i com van transmetre a la Generalitat i els Mossos a principi de temporada.

També volen que s'ampliïn i intensifiquin els mecanismes de control per garantir la traçabilitat dels productes, assegurant la seguretat alimentària i origen lícit. Creuen que el fruit robat pot acabar en mans de comercialitzadors privats que no demanen cap documentació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: