Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un treballador de Saint-Gobain: "Tenim poques esperances d'arribar a un acord, l'empresa ens està enganyant i humiliant"

La plantilla manté el bloqueig al centre logístic de Bellvei i diu que continua la lluita per impedir el tancament

Imatge d'un treballador de Saint-Gobain d'esquenes i assegut davant del centre logístic de l'empresa al polígon de Bellvei, on la plantilla bloqueja el magatzem, el 20 de setembre del 2020 Imatge d'un treballador de Saint-Gobain d'esquenes i assegut davant del centre logístic de l'empresa al polígon de Bellvei, on la plantilla bloqueja el magatzem, el 20 de setembre del 2020 MAR ROVIRA / ACN
Societat ACN
Diumenge, 20 Setembre 2020 19:49

Juan José Sarmiento fa 21 anys que treballa a la divisió Glass de la fàbrica de Saint-Gobain a l'Arboç (Baix Penedès). Aquest diumenge al matí ha format part del grup de piquets que es manté a la porta del centre logístic de la multinacional al polígon de Bellvei.

Pendents de la reunió de mediació amb la direcció al Departament de Treball, els treballadors assenyalen que no aixecaran el bloqueig d'aquest magatzem que garanteix el subministrament a grans firmes automobilístiques, com Seat, Ford o Mercedes. "Tenim poques esperances d'arribar a un acord, l'empresa ens està enganyant i humiliant", ha afirmat Sarmiento a l'ACN. El treballador assegura que lluitaran fins a l'últim dia, perquè diu, que "no tenen res a perdre".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: