Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona dona el tret de sortida a la 'Festa per a Tothom' a la residència Estela

La festa inclusiva de ciutadania amb discapacitat es trasllada a les residències perquè els protagonistes de la seva penya festiva també puguin gaudir de Santa Tecla

La 'Festa per a Tothom' s'ha traslladat aquest dissabte a la Residència Estela de Tarragona La 'Festa per a Tothom' s'ha traslladat aquest dissabte a la Residència Estela de Tarragona AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 19 Setembre 2020 20:55

La residència Estela de Tarragona ha estat escenari aquesta tarda de l’inici del actes commemoratius del 30è aniversari de 'Festa per a Tothom'. En un any marcat per les conseqüències derivades de la crisi sanitària causada per la covid-19 i que, entre altres, han alterat el programa festiu de Tarragona, la iniciativa 'Festa per a Tothom', la fórmula inclusiva de ciutadania amb discapacitat a les festes, es trasllada a les residències donat que els protagonistes de la seva penya festiva no podran presenciar els actes habituals i amb la finalitat que aquests puguin també gaudir de Santa Tecla.

L’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà, ha assistit a l’acte i ha manifestat que “avui és un dia d’agraïment a tota la gent que ha fet possible aquests 30 anys de Festa per a Tothom”.

D’aquesta manera, l’activitat festiva impulsada per Dow Tarragona s’ha traslladat enguany a tres residències. La primera en rebre les festes ha estat la Residència Estela. Allí, 'Festa per a Tothom' ha ofert l’espectacle Cris Guasoski, encarregat de posar l’humor i la màgia a aquesta tarda festiva dedicada a la Fundació Estela.

L’acte ha comptat també amb la companyia de la geganta Frida, la primera geganta de Tarragona adaptada al seu ús per persones amb cadira de rodes, que ha ballat al ritme de l’Aula de Música Tradicional i Popular El Tecler. Per finalitzar l’acte, l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, així com les altres autoritats presents, han obsequiat als residents amb una caixa amb elements festius, de 'Festa x Tothom' i d’altres, que permeti als seus receptors gaudir i reviure la il·lusió amb què normalment viuen les festes de Santa Tecla.

Els propers dies 21 i 22, Festa per a Tothom es traslladarà a la Muntanyeta i Sant Salvador.

La iniciativa Festa per a Tothom tindrà també presència activa durant la lectura del Pregó del proper dimarts 21. Per això, a la plaça de la Font s’habilitarà un espai reservat per a 25 cadires de rodes. Aquestes seran ocupades per representants de la penya festiva, donant així visibilitat i presència al col·lectiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: