Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pre-acord entre els sindicats i Saint-Gobain per desbloquejar el polígon de Bellvei

L'acostament arriba després de l'oferta del Govern i l'executiu espanyol d'ajudar econòmicament l'empresa

Imatge de l'accés a la fàbrica de Saint-Gobain a l'Arboç, bloquejada amb neumàtics amb motiu de la vaga indefinida dels treballadors, el 10 de setembre del 2020 Imatge de l'accés a la fàbrica de Saint-Gobain a l'Arboç, bloquejada amb neumàtics amb motiu de la vaga indefinida dels treballadors, el 10 de setembre del 2020 GEMMA SÁNCHEZ / ACN
Societat ACN
Dijous, 17 Setembre 2020 09:10

Els sindicats de la fàbrica de Saint-Gobain i l'empresa han tancat aquesta matinada un pre-acord per desbloquejar el polígon de Bellvei, una situació que amenaçava de deixar sense subministrament a grans companyies automobilístiques com Seat, Ford o Mercedes. Segons ha indicat CCOO en una piulada, el pre-acord s'haurà de ratificar aquest matí a les 9h en una assemblea de treballadors. El conseller d'Empresa, Ramon Tremosa, que dimarts es va reunir amb els representats de la plantilla a l'Arboç, ha celebrat l'acostament com una "bona notícia". Govern i executiu espanyol han ofert a l'empresa suport econòmic perquè allargui un any més la seva producció.

El pre-acord ha permès la sortida de tres camions del polígon, i si es ratifica aquest matí, es desbloquejaria totalment el pas. Els treballadors estaven en vaga indefinida des de fa més d'una setmana per protestar contra l'ERO a la divisió Glass, que amenaça la feina de 122 persones.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: