Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor l'exregidora de Cultura i Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Salou, María José Rodríguez

Tenia 61 anys i va ocupar les regidories durant dos mandats

Imatge de  l'exregidora de l'Ajuntament de Salou, María José Rodríguez Imatge de l'exregidora de l'Ajuntament de Salou, María José Rodríguez AJUNTAMENT DE SALOU
Societat ACN
Diumenge, 13 Setembre 2020 17:35

L'exregidora de l'Ajuntament de Salou María José Rodríguez ha mort aquest diumenge a l'edat de 61 anys. L'edil va ocupar la cartera de Cultura, Festes, Serveis i Manteniment en el mandat 2015-2019, i la regidoria de Cultura i Festes i Participació Ciutadana en el 2011-2015 per la Formació Unitat per Salou (FUPS), del qual també en va ser presidenta. Rodríguez va néixer a Estepona (Màlaga), però va estar vinculada professionalment i familiar a Salou.

L'alcalde del municipi, Pere Granados, ha lamentat la seva mort i ha expressat el "més sentit" condol a la família i amics. "Era una persona incansable i vital, molt treballadora, que sempre va donar el millor de si per Salou. Salou sempre reconeixerà la feina feta per una persona com ella que estimava la ciutat i, per tant, sempre li estarem agraïts", ha manifestat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: