Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'acte institucional de la Diada al Camp de Tarragona es podrà seguir en directe

El delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, presidirà l'acte d'aquest dijous, en el qual també hi intervindrà la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó

L'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya se celebrarà aquest dijous als Serveis Territorials de Cultura, a Tarragona L'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya se celebrarà aquest dijous als Serveis Territorials de Cultura, a Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 09 Setembre 2020 18:18

El delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, presidirà aquest dijous 10 de setembre a la tarda l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya, que enguany s’emetrà en directe per streaming des de la seu dels Serveis Territorials de Cultura, a Tarragona. A banda de les paraules del delegat del Govern, l’acte comptarà amb la intervenció de la Presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i clourà amb el Cant del Segadors, interpretat per Maria Jacobs duet.

Des de la Delegació del Govern s’organitzava cada any un acte itinerant pel territori on eren convidats alcaldes i alcaldesses de tots els municipis, a banda d’autoritats i representats del món econòmic, social i cultural del Camp de Tarragona. Sense renunciar a l’essència i el simbolisme de l’acte, enguany s’ha decidit optar per aquest altre format que permet la connexió i seguiment en directe de l’esdeveniment per part de tots els seus convidats i respectar a la vegada les recomanacions de les autoritats sanitàries per frenar la pandèmia.

L’acte començarà a les 19.00 hores i es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç. També serà retransmès en directe per TAC 12 i Canal Reus TV.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: