Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls engega els motors per a la Diada d’enguany

Valls Alt Camp per la Independència es va manifestar diumenge sobre els ponts de l’AP-2

Membres i simpatitzants de l’ANC de Valls i l’Alt Camp van protagonitzar l'acció 'Ponts per la Llibertat', a l'autopista AP-2 Membres i simpatitzants de l’ANC de Valls i l’Alt Camp van protagonitzar l'acció 'Ponts per la Llibertat', a l'autopista AP-2 ANC VALLS I ALT CAMP
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 19 Agost 2020 19:45

A Valls ja s’han engegat els motors per a la Diada d’enguany. Valls serà una de les 60 poblacions de Catalunya on es faran concentracions. A partir d’aquesta setmana, ja es podran comprar les samarretes i els codis QR, els dies 19 i 26 d’agost i 2 i 9 de setembre, al local de l’entitat al carrer de la Cort, i els dies 22 i 29 d’agost i 5 de setembre, a la paradeta de la plaça de l’U d’Octubre. L’horari serà d'11 a 13h. En aquesta ocasió, a qui es faci sòcia o soci se li regalarà una samarreta de la Diada.

D'altra banda, diumenge passat, 16 d’agost, i coincidint amb el dia de record als presos polítics i contra la repressió, desenes de membres i simpatitzants de l’ANC de Valls i l’Alt Camp van tornar a omplir de pancartes reivindicatives els ponts que travessen l’autopista AP-2, al seu pas per l’Alt Camp. Es tracta de l’acció 'Ponts per la Llibertat' que cada agost, des de fa anys, s’organitza per tal de donar a conèixer als viatgers de pas que van o tornen de vacances la lluita de Catalunya per a obtenir la independència. Cal dir que, tot i el menor volum de trànsit com a conseqüència de la pandèmia, "les interaccions amb els ocupants dels cotxes van ser constants, en la majoria de casos de caire positiu", segons l'assemblea.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: