Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Creu Roja recull uns 3.200 kg de productes higiènics als supermercats de Cunit

L’objectiu de la campanya era recollir els productes que costen més d’aconseguir per als bancs d’aliments, encara que siguin de primera necessitat

Creu Roja ha recollit als supermercats de Cunit uns 3.200 kg de productes de neteja, alimentació per la canalla, bolquers i altres productes d’higiene personal Creu Roja ha recollit als supermercats de Cunit uns 3.200 kg de productes de neteja, alimentació per la canalla, bolquers i altres productes d’higiene personal AJUNTAMENT DE CUNIT
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 19 Agost 2020 19:00

Des de divendres 14 fins a diumenge 17 d’agost, la Creu Roja ha recollit als supermercats de Cunit uns 3.200 kg de productes de neteja, alimentació per la canalla, bolquers i altres productes d’higiene personal. L’objectiu d’aquesta campanya era recollir els productes que costen més d’aconseguir per als bancs d’aliments, encara que sovint siguin de primera necessitat. Els responsables de Creu Roja expliquen que des que va començar l’emergència sanitària de la Covid-19, encara s’ha fet més complicat.

D’aquesta manera, la Creu Roja ha volgut complementar els lots que el Rebost de Cunit reparteix entre diverses famílies del municipi l’últim dijous de cada mes. Amb la recollida de productes d’aquest cap de setmana, calculen que podran abastir fins a 160 famílies.

La regidora de Serveis Socials, Montse Cámara, expressa el seu agraïment per la tasca que fa Creu Roja, amb qui l’Ajuntament de Cunit ha col·laborat durant la pandèmia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: