Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La caminada nocturna solidària contra el càncer del Vendrell s'ajorna fins el 17 d'octubre

La Lliga Contra el Càncer i l'Ajuntament la postposen "pel risc elevat de contagis al Camp de Tarragona i per evitar-ne al màxim la seva propagació"

Imatge d'arxiu d'una caminada nocturna solidària contra el càncer que es va fer entre el Vendrell i Calafell Imatge d'arxiu d'una caminada nocturna solidària contra el càncer que es va fer entre el Vendrell i Calafell ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 19 Agost 2020 16:38

L’Ajuntament del Vendrell i La Lliga Contra el Càncer de les comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre han decidit ajornar la caminada solidària contra el càncer que s’havia de realitzar aquest dissabte pel passeig marítim, des del pont de les Madrigueres de Sant Salvador fins a la plaça dels Germans Trillas de Coma-ruga. “La pandèmia provocada per la Covid-19 torna a mostrar un risc elevat de contagis al Camp de Tarragona i s'ha decidit ajornar aquesta activitat per evitar-ne al màxim la seva propagació”, expliquen des de l’organització. Un acte de responsabilitat que des de la Lliga i l'Ajuntament del Vendrell volen fer palès, ja que “la solidaritat també rau en la prevenció i el respecte envers la societat”.

La caminada solidària, sempre i quan les circumstàncies ho permetin, es realitzarà el proper 17 d'octubre dins la programació de les activitats previstes per commemorar el Dia Mundial del Càncer de Mama (19 d’octubre).

Malgrat s’hagi decidit ajornar la caminada, des de la Lliga han volgut incidir en la importància de continuar realitzant accions que serveixin per recaptar fons en benefici de la lluita contra la malaltia i recorden que es poden continuar comprant les mascaretes solidàries que es van fer amb motiu de la caminada.

La Covid-19 provoca més demandes d'ajuda de persones diagnosticades

L'actual crisi sanitària provocada per la Covid‐19 ha fet palesa que moltes persones diagnosticades de càncer s'han vist oblidades a demanar ajuda a la Lliga. La incertesa laboral junt amb el fet d'estar de baixa ha augmentat aquestes demandes. I és que si el fet de patir una llarga malaltia suposa un entrebanc en circumstàncies normals en molts aspectes, l'econòmic és un més a la vida de les persones diagnosticades. Ara, aquest fet s'accentua encara més a causa de la pandèmia. “El 90% dels fons dels quals disposa la Lliga per ajudar aquestes persones provenen d'activitats que es fan en les diferents delegacions d'arreu del territori i que, a causa del confinament i de les restriccions, moltes d'aquestes no s'han pogut realitzar”, expliquen des de la Lliga.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: