Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cunit entrega lots d’aliments i d’higiene personal a famílies necessitades

Creu Roja va repartir lots a 145 famílies que es troben en situació de vulnerabilitat durant el mes de juliol 

Creu Roja de Calafell-Cunit va repartir lots a 145 famílies que es troben en situació de vulnerabilitat durant el mes de juliol  Creu Roja de Calafell-Cunit va repartir lots a 145 famílies que es troben en situació de vulnerabilitat durant el mes de juliol  AJUNTAMENT DE CALAFELL
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 09 Agost 2020 01:28

L’Assemblea Local de Creu Roja de Calafell-Cunit en col·laboració amb l’Ajuntament de Cunit, va repartir durant el mes de juliol diferents lots d’alimentanció, de neteja i higiene a 145 famílies del nostre municipi que es troben en situació de vulnerabilitat i donar cobertura a les seves necessitats bàsiques.

Els equips bàsics d’higiene personal contenen productes com xampú, gel, paper higiènic, entre d’altres, i de la llar, com fregasòls, lleixiu o sabó de rentadora entre d’altres. En el cas dels menors de 2 anys es lliurava paquets de bolquers i tovalloletes, i algun article de crema o similar.

La regidora de Serveis Socials de Cunit, Montse Cámara, explica que “aquesta és una nova i important col·laboració amb Creu Roja, durant el confinament hem comptat amb el seu suport i experiència per tal d’arribar a totes les llars on calia assistència social, la seva tasca es complementa amb les funcions que té el Rebost d’Aliments de l’Ajuntament de Cunit”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: