Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona rep 1,6 MEUR de fons europeus per a la rehabilitació de l'antiga seu

La subvenció reconeix les solucions sostenibles del projecte

Imatge virtual del projecte de rehabilitació de l'antic edifici d'oficines de l'Autoritat Portuària de Tarragona Imatge virtual del projecte de rehabilitació de l'antic edifici d'oficines de l'Autoritat Portuària de Tarragona PORT DE TARRAGONA
Societat ACN
Divendres, 07 Agost 2020 20:03

El Port de Tarragona ha rebut 1,6 MEUR de la Unió Europea mitjançant el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) per a la realització del projecte de renovació energètica d'edificis i infraestructures, concretament la rehabilitació amb criteris sostenibles de l'antic edifici d'oficines de l'Autoritat Portuària de Tarragona.

Destaca que la rehabilitació integral dona la màxima importància a l’eficiència energètica mitjançant un sistema que permet aïllar tèrmicament la façana alhora que li dona una funció impermeabilitzant.

També s'ha projectat dotar l'edifici d'una fusteria amb trencament de pont tèrmic i envidriament amb vidre càmera amb lluna exterior de control solar i baixa emissió. Les obres s'enllestiran a final d'any.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: