Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cunit acull la solta de 16.000 coloms missatgers en el concurs ‘Barcelona Internacional’

La solta té lloc aquest divendres, entre 08 i 08:30h, des d'un espai municipal tocant a l’Av de la Font i el Passeig Marítim

La solta aplega més de 15.000 coloms missatgers procedents de tot el món La solta aplega més de 15.000 coloms missatgers procedents de tot el món AJUNTAMENT DE CUNIT
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 31 Juliol 2020 07:59

Aquest divendres 31 de juliol, al voltant de les 08:30h, tindrà lloc un espectacle gens usual al municipi de Cunit. Es tracta de la solta de més de 15.000 coloms missatgers, un concurs a nivell internacional i que sota el nom 'Barcelona Internacional' aplega coloms procedents de tot el món.

La iniciativa ‘Barcelona Internacional’ es ve realitzant des de 1906, i està coordinada per la Reial Societat Colombòfila de Catalunya tal i com explica el seu president Josep M. Corona a Ràdio Cunit, una entitat creada l’any 1890. No és la única entitat que existeix, però és la primera que es va fundar.

Aquesta iniciativa parteix del club belga Cureghem Centre i compta amb la col·laboració en aquest cas de l’Ajuntament de Cunit amb la cessió de l’espai municipal on habitualment hi aparquen vehicles. La ubicació és tocant a l’Avinguda de la Font i el Passeig Marítim.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: