Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La demarcació de Tarragona arriba als 30 brots actius de covid-19 i supera els 200 positius

Els nous focus es localitzen a Reus, Coma-ruga, Calafell, Tarragona, el Molar, Constantí i Amposta

Imatge d'arxiu de l'Hospital Comarcal del Vendrell Imatge d'arxiu de l'Hospital Comarcal del Vendrell ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 27 Juliol 2020 19:40


El Departament de Salut ha confirmat aquest dilluns sis nous brots actius de covid-19 a la demarcació de Tarragona, que ja en suma 30. D'aquests, 23 corresponen al Camp de Tarragona i set a les Terres de l'Ebre, i conjuntament superen els 200 positius. Tots els nous focus que s'han detectat corresponen a l'àmbit familiar. En concret, n'hi ha un a Reus amb tres casos i cinc contactes en seguiment; un a Coma-ruga amb sis casos i quinze contactes; un a Calafell amb quatre casos -un dels quals hospitalitzat- i quatre contactes en seguiment; un entre Tarragona i el Molar (Priorat) amb tres casos i setze contactes; un a Constantí amb tres casos i tres contactes, i un a Amposta amb tres positius i quinze contactes en seguiment.

Pel que fa als brots actius, el de l'hospital de Jesús, a Tortosa, acumula 28 casos positius, un hospitalitzat i quatre defuncions. Per la seva banda, el de Peníscola, que es va originar en una discoteca, suma 19 positius i 40 contactes en seguiment.

41 nous positius a la demarcació

En les darreres 24 hores el Departament de Salut ha confirmat 30 nous positius per covid-19 a la regió sanitària Terres de l'Ebre, i onze a la regió sanitària Camp de Tarragona. Des de l'inici de la pandèmia s'han notificat 3.011 contagis –dels quals 2.494 al Camp de Tarragona i 517 a Terres de l'Ebre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: