Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Rescaten a la Febró un home ferit per una caiguda en una gorga del riu Siurana

Els bombers també han rescatat una dona que ha patit un desmai al camí del Niu de l’Àguila, a Alcover

Els bombers, durant la maniobra de rescat d'una dona que ha patit un desmai al camí del Niu de l’Àguila, a Alcover Els bombers, durant la maniobra de rescat d'una dona que ha patit un desmai al camí del Niu de l’Àguila, a Alcover BOMBERS DE LA GENERALITAT
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 26 Juliol 2020 19:42

Els Bombers de la Generalitat ha rescatat aquest diumenge un home que ha patit una caiguda en una gorga del riu Siurana, després de rebre un avís a les 13:16h. Dues dotacions terrestres han pentinat el terreny però, a causa de l’afluència de gent i la mala cobertura telefònica, ha situt l'helicòpter dels GRAE qui ha acabat localitzant la víctima des de l’aire. A continuació, s'ha fet el gruatge del ferit i l'han portat fins a Prades, on una ambulància del SEM l'ha traslladat a l’Hospital de Sant Joan de Reus.

Préviament, els bombers han rebut, a les 12:25h, l'avís d'una dona que ha patit un desmai al camí del Niu de l’Àguila, a Alcover. Una dotació terrestre l'ha localitzat i l'ha traslladat a l’ermita del Remei, un indret accessible per a l’ambulància del SEM. Finalment el metge dels GRAE  ha considerar més adient traslladar-la en helicòpter fins Alcover. Allà, una ambulància del SEM l'ha traslladat al CAP local.

En total, els Bombers de la Generalitat han realitzat 16 salvaments de muntanya a Catalunya durant tot el cap de setmana.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: