Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Escola d’Adults i les llars d’infants de Torredembarra encara disposen de places

Després del període de preinscripcions, han quedat algunes places lliures, per les quals se poden enviar sol·licituds de manera telemàtica

Per les places lliures que han quedat després de les preinscripcions, cal fer les sol·licituds de forma telemàtica Per les places lliures que han quedat després de les preinscripcions, cal fer les sol·licituds de forma telemàtica AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Juliol 2020 11:54

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Torredembarra ha informat que després del període de preinscripcions encara resten places a l’Escola Municipal d’Adults Mar de Lletres i a les llars d’infants municipals. Les persones interessades a obtenir plaça cal que segueixen algunes indicacions.

Per una banda, per a l’Escola d’Adults Mar de Lletres, les preinscripcions fora de termini s’hauran de fer de manera telemàtica. La sol·licitud amb la informació de la documentació que cal adjuntar es pot trobar en aquest enllaç i després s’ha d’enviar correctament emplenada a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

D’altra banda, les sol·licituds de plaça per als grups 0-1, 1-2 i 2-3 de les llars municipals es poden trobar en aquest enllaç i després s’han d’enviar correctament emplenades i amb la documentació que calgui adjuntar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: