Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Mossos deixen en llibertat amb càrrecs el detingut durant els incidents a Poblet

Se l'acusa de desordres públics, atemptat als agents de l'autoritat, lesions i del robatori de la tauleta d'un agent

Imatge d'alguns manifestants avançant davant el dispositiu policial al voltant del monestir de Poblet amb motiu de la visita dels monarques, el 20 de juliol de 2020 Imatge d'alguns manifestants avançant davant el dispositiu policial al voltant del monestir de Poblet amb motiu de la visita dels monarques, el 20 de juliol de 2020 GEMMA SÁNCHEZ / ACN
Societat ACN
Dilluns, 20 Juliol 2020 18:07

Els Mossos d'Esquadra han deixat sense efecte la detenció de l'home arrestat aquest dilluns al matí a l'entorn del monestir de Poblet, però haurà de declarar davant el jutjat de Valls quan sigui requerit. Segons han confirmat fonts policials a l'ACN, l'home ha quedat en llibertat acusat dels càrrecs de desordres públics, atemptat als agents de l'autoritat, lesions i del robatori de la tauleta d'un agent.

L'ANC i el CDR de l'Alt Camp han convocat una convocatòria de suport amb el detingut davant la comissaria dels Mossos de Valls a dos quarts de sis de la tarda.

L'home l'han detingut durant les protestes que han tingut lloc per la visita de Felip VI i Letízia al monestir.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: