Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La nova comissaria dels Mossos a Torredembarra entrarà en funcionament el primer trimestre del 2022

Els fets delictius cauen un 11,3% en el darrer any al municipi

Imatge dels terrenys on es construirà la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra a Torredembarra Imatge dels terrenys on es construirà la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra a Torredembarra ANNA F. / AJ. DE TORREDEMBARRA
Societat ACN
Dilluns, 20 Juliol 2020 18:02

La nova comissaria dels Mossos d'Esquadra a Torredembarra estarà operativa el primer trimestre del 2022. Així ho ha anunciat el director general de la Policia de Catalunya, Pere Ferrer, a la Junta Local de Seguretat de Torredembarra que s'ha celebrat aquest matí telemàticament. Segons informa el consistori, la Generalitat està preparant la licitació de les obres, que haurien de començar el segon semestre de l'any vinent. També es treballa en el conveni pel qual l'Ajuntament farà la cessió dels terrenys a la Generalitat, tal com ha explicat l'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira.

Pel que fa a les dades sobre delinqüència facilitades pels Mossos d'Esquadra, els fets delictius han baixat un 11,3% al municipi el darrer any. De fet, la baixada en els darrers cinc anys se situa en un 25% i el municipi de Torredembarra es troba per sota de la mitjana de Catalunya en quant a fets delictius.

De juny de 2019 a maig de 2020 s'han produït 985 infraccions penals, enfront de les 1.110 que del període comprès entre juny de 2018 i maig de 2019. Per tipologies, els delictes contra el patrimoni han disminuït un 13,3% (de 879 a 762) i un 6,7% els delictes contra les persones (de 149 a 139), mentre que han augmentat contra la seguretat viària (de 51 a 58) i contra la salut pública (de 3 a 7).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: