Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Casal d’Estiu de Saavedra a Tarragona reprèn les seves activitats amb la canalla

Serà a partir de demà, dijous 16 de juliol

Imatge d'arxiu de l'escola Saavedra de Tarragona, que acollia el casal d'estiu Imatge d'arxiu de l'escola Saavedra de Tarragona, que acollia el casal d'estiu ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 15 Juliol 2020 16:37

El Casal d’Estiu de Saavedra reprendrà demà, 16 de juliol, les seves activitats amb la canalla, després que el test PCR realitzat a una persona que treballa a l’Escola hagi resultat negatiu.

El passat divendres, l’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona va suspendre el Casal d’Estiu de Saavedra, com a mesura de prevenció perquè una persona que treballa a l’Escola havia estat en contacte estret amb un positiu en Covid-19 i se li havia de realitzar el test PCR que ha donat negatiu.

Des de Prevenció de Riscos Laborals de l’Ajuntament de Tarragona es va informar d’aquest fet al departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, titular del centre escolar, i en tot moment s’ha seguit el Protocol sanitari establert.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: