Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament de Torredembarra es reuneix amb el Consolat del Marroc

L'objectiu ha estat buscar solucions als incidents d’ordre públic que s'han viscut a la via pública del municipi els darrers dies

L'Ajuntament de Torredembarra L'Ajuntament de Torredembarra CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 15 Juliol 2020 11:29

L’Ajuntament de Torredembarra ha estat el punt de trobada de representants municipals, policials i del Consolat del Marroc amb l’objectiu d’iniciar una estreta col·laboració entre les diferents institucions per a buscar solucions als incidents d’ordre públic que ha viscut el municipi els darrers dies. La reunió ha tingut lloc a petició del mateix Consolat del Marroc, interessat en què incidents amb la participació de persones del seu país no afectin la bona convivència amb la gran majoria de ciutadans. A més, s’ha determinat que els contactes amb el consolat es mantindran de manera regular en el futur per a dur-ne a terme un seguiment.

A la reunió hi ha pres part l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira; la cònsol general del Marroc a Tarragona, Saloua Bichri; el cònsol adjunt, Abdellatif Maalmy; el sotsinspector cap de la Policia Local de Torredembarra, Miguel Ángel Marchal, i l’inspector en cap de l'àrea bàsica dels Mossos d’Esquadra al Tarragonès, Ramon Franquès.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: