Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls celebra aquest diumenge la tradicional benedicció de vehicles de Sant Cristòfol

La celebració, que tindrà lloc a la plaça del Carme, estarà presidida per la imatge del patró dels conductors

Imatge d'arxiu d'una benedicció de vehicles de Sant Cristòfol, a Valls Imatge d'arxiu d'una benedicció de vehicles de Sant Cristòfol, a Valls ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 11 Juliol 2020 17:51

Aquest diumenge 12 de juliol, a Valls, davant la Parròquia del Carme, que guarda l’altar de Sant Cristòfol, patró dels conductors, es farà la tradicional benedicció dels vehicles. L'acte tindrà lloc de les 13 a les 13:30h, a la plaça del Carme.

Una bonica tradició que recorda les nostres responsabilitats com a conductors, en el respecte de les normes de circulació i sobretot en la prudència en la conducció i en el respecte a tots els qui condueixen, perquè tots volen arribar sans i estalvis a la destinació.

Els donatius que es vulguin aportar, aniran destinats a la necessària conservació de l’edifici del temple del Carme. Tots els conductors hi estan convidats a beneir el vehicle, per implorar la protecció per les nostres carreteres.

Als conductors se’ls farà entrega d’una breu pregària i d’algunes recomanacions per a una bona conducció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: