Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'activitat de Reiki fa una donació a Serveis Socials de l’Arboç

La donació correspon a la meitat de la recaptació d’aquesta activitat durant el darrer any

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Arboç ha rebut una donació econòmica corresponent a la meitat de la recaptació del darrer any de l'activitat de Reiki La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Arboç ha rebut una donació econòmica corresponent a la meitat de la recaptació del darrer any de l'activitat de Reiki AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 10 Juliol 2020 10:24

Recentment, la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Arboç ha rebut una donació econòmica corresponent a la meitat de la recaptació del darrer any de l’activitat de Reiki que es realitza, ja fa més de set anys, als locals del carrer Àngel Guimerà, al darrera de l’Escola de Puntaires. L’altre meitat de la recaptació s’ha destinat a l’Associació arbocenca 'Segones oportunitats', dedicada a la lluita pels animals abandonats.

La Júlia Prieto i la Lola Morales, les dues persones que desenvolupen aquesta activitat de sanació, van fer el lliurament d’aquesta quantitat a la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Arboç, Montserrat Pérez, i a la treballadora social municipal, Yolanda Amaya.

L’Ajuntament de l’Arboç expressa públicament el seu agraïment per aquesta donació i recorda a tots els interessats en rebre una sessió de Reiki que només cal que concertin hora trucant a algun dels següents telèfons de contacte: 977 670 330 o 669 423 779 (Júlia). L’Activitat de Reiki es realitza tots els dilluns del mes de les 18 a les 20h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: