Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna el Casal d’Estiu de Vimbodí i Poblet adaptat a les mesures de seguretat

Està adreçat a infants d'entre 3 i 14 anys

El Casal s'allargarà del 6 al 31 de juliol El Casal s'allargarà del 6 al 31 de juliol AJ. VIMBODÍ I POBLET
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 08 Juliol 2020 16:09

Un any més, els infants de Vimbodí i Poblet tornaran a tenir accés a l’oferta d’oci durant els mesos de calor, amb el Casal d’Estiu que enguany retorna amb les mesures de seguretat adients per a fer front a l’actual crisi sanitària.
 
L’activitat va començar aquest dilluns, 6 de juliol, i es durà a terme fins el pròxim 31 de juliol, amb activitats adreçades a infants d’entre 3 i 14 anys. Aquest 2020, es preveu que prop d’una vintena de nens i nenes gaudeixin de l’activitat, que es distribueix en setmanes per tal d’adaptar-se a les necessitats de les famílies. Durant tot el mes es duran a terme activitats adaptades a totes les edats, repartides en grups de menys de 10 nens i nenes i tutoritzades per un equip de tres monitors, que compten tots ells amb la titulació oficial corresponent.
 
D’aquesta manera, els participants en el Casa l d’Estiu tenen l’oportunitat de gaudir cada dia d’una hora optativa d’activitats a la piscina i de diverses activitats complementàries, adreçades a la seva edat, preferències i necessitats.
 
Mesures de seguretat sanitària
 
Enguany el Casal d’Estiu ha implementat mesures de seguretat extraordinàries per a fer front a la Covid-19. Per una banda, caldrà mantenir sempre que sigui possible la distància de seguretat d’1,5 metres i portar mascareta quan no sigui possible. També es demana a les famílies que facin una valoració de l'estat general de salut dels nens i de les nenes abans de portar-los al casal i mirar la temperatura i que cada monitor porti el control de si s’ha dut a terme. A més, la major part de les activitats es faran a l’exterior, potenciant les excursions a peu i sortides en bicicleta. Sovint pot ser que es vagi a buscar zones del poble o de l’entorn natural més proper per a realitzar alguna activitat. Així mateix, les activitats es faran per grups de convivència (d’un màxim de 10 infants i 1 o 2 monitors) i els diferents grups no tindran contacte entre ells. Per això, també s’evitaran les activitats de contacte i quan es requereixi realitzar tallers es farà amb prou espai entre participants. I, per últim, cas de que un nen o nena presenti símptomes al llarg del matí, se l’enviarà a casa i la resta de companys del seu grup així com el/la monitor/a, així com ell mateix, no podran reprendre les activitats del casal fins que es confirmi el negatiu per Covid-19.
 
Per rebre més informació sobre el Casal o realitzar les inscripcions es pot contactar al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: