Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Hospitalet de l'Infant reobre el centre de dia per a la gent gran

Aquest equipament municipal es va tancar el 13 de març a causa de la pandèmia de la Covid-19

Imatge del centre de dia de l'Hospitalet de l'Infant Imatge del centre de dia de l'Hospitalet de l'Infant AJUNTAMENT DE VANDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 06 Juliol 2020 21:11

Aquest dilluns 6 de juliol s’ha reobert el centre de dia per a la gent gran de l’Hospitalet de l’Infant, que des del passat 13 de març estava tancat a causa de la pandèmia de la Covid-19. Així doncs, s’ha recuperat aquest servei d'acolliment diürn de titularitat municipal, gestionat per la Fundació per l'Atenció Social del Grup Sagessa, seguint tots els protocols d'actuació i les mesures de seguretat que exigeix la Generalitat de Catalunya per a l'obertura d'aquest tipus de centres. L’horari del servei serà l’habitual: de 9.30 a 19.30 h, de dilluns a divendres.

Per garantir-hi la seguretat i la bona adaptació de les persones usuàries i també de les professionals, l’equip del departament de Benestar Social de l’Ajuntament i d’infermeria i la direcció del centre de dia han valorat les sol·licituds d'ingrés (un total de 14) i han apostat per una entrada esglaonada de les persones usuàries. Per aquest motiu, aquest dilluns han tornat al centre de dia de l’Hospitalet de l’Infant la meitat de les persones que ho han demanat, és a dir, set persones molt dependents i amb necessitats d’assistència; i la setmana que ve, el dilluns 13 de juliol, s’hi incorporaran la resta. Habitualment, hi ha 12 persones usuàries, tot i que el centre té capacitat per a 36 places.

El centre de Vandellòs seguirà tancat

El centre de dia de Vandellòs continua tancat, perquè està ubicat al mateix edifici que acull la residència per a la gent gran i no es pot garantir l’aïllament d’aquests dos espais. Per aquesta raó, s’ha ofert a les persones usuàries del centre de dia de Vandellòs la possibilitat d’utilitzar el servei del centre de dia de l’Hospitalet de l’Infant.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: