Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant es reforça aquest estiu amb dos agents més

Aquest dijous 2 de juliol han pres possessió del càrrec en un acte celebrat a la Casa de la Vila

Els dos agents d'estiu amb l'alcalde del municipi, Alfons Garcia; el regidor de Seguretat i Protecció Civil, Tomás Díaz; i el cap de la Policia Local, Jordi Jiménez Els dos agents d'estiu amb l'alcalde del municipi, Alfons Garcia; el regidor de Seguretat i Protecció Civil, Tomás Díaz; i el cap de la Policia Local, Jordi Jiménez AJ. VANDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 02 Juliol 2020 17:53

Dos agents reforçaran aquest estiu la plantilla de la Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Des d’ahir 1 de juliol i fins al 31 d’agost, aquests agents faran tasques relacionades amb la policia de proximitat, és a dir, vigilància de platges i de les vies públiques; control del compliment de les ordenances municipals de convivència ciutadana i informació als ciutadans i regulació del trànsit. Per dur a terme aquestes tasques, els agents es desplaçaran a peu o amb bicicleta. D’aquesta manera, vetllaran per la seguretat i atendran les possibles necessitats de la ciutadania, amb especial atenció a la zona de platges i a la zona comercial, que és on més afluència de gent hi ha durant aquesta època de l’any.
 
Aquest dijous 2 de juliol els dos agents han pres possessió del càrrec. En un acte celebrat a la Casa de la Vila, han promès complir les lleis vigents en l’exercici de les funcions i han rebut la credencial de policia de mans de l’alcalde del municipi, Alfons Garcia; acompanyat pel regidor de Seguretat Ciutadana, Tomás Díaz; i pel cap de la Policia Local, Jordi Jiménez.
 
Amb la incorporació d’aquests dos agents de reforç, la Policia Local disposarà aquest estiu d’un total de 19 efectius, per donar resposta a l’augment de població que experimenta el municipi durant aquests mesos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: