Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Casal d’Estiu Municipal de Constantí arrenca amb prop de 50 infants inscrits

El Casal d’Estiu s’allargarà fins el 31 de juliol oferint dues modalitats: el Casal de lleure i el Casal d’Anglès

El Casal d’Estiu s’allargarà fins el 31 de juliol oferint dues modalitats: el Casal de lleure i el Casal d’Anglès El Casal d’Estiu s’allargarà fins el 31 de juliol oferint dues modalitats: el Casal de lleure i el Casal d’Anglès AJUNTAMENT DE CONSTANTÍ
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 30 Juny 2020 08:43

Prop de 50 infants han iniciat aquest dilluns 29 de juny les activitats del Casal d’estiu Municipal a Constantí. Amb l’objectiu d’atendre les necessitats d’oci i lleure dels infants nascuts entre 2008 i 2016, el Casal d’Estiu Municipal s’allargarà fins el 31 de juliol oferint dues modalitats: el Casal de lleure i el Casal d’Anglès.

casal estiu Constantí 2020 anglès

Les activitats es realitzen a l’Escola Mossèn Ramon Bergadà i són coordinades per un equip de 6 monitors/es de lleure, 4 educadors de la Llar d’Infants Gu-gu i diversos professors/es de l’Escola de Música “Rafel Gibert Recasens” que s’encarregaran de preparar activitats musicals.

Tenint en compte les circumstàncies actuals a causa de la Covid-19, aquest any s’intensificaran les mesures d’higiene amb l’ús de mascareta i gel hidroalcohòlic, i la neteja i desinfecció dels espais. A més, els protocols de seguretat seran especials: s’han creat grups de convivència independents coordinats pel seus respectius monitors i es vetllarà per mantenir les distàncies de seguretat de 2 metres entre infants. També s’habilitaran diverses portes d’accés i sortida a l’escola.

Pel que fa les activitats que es realitzaran aquest estiu, un dels centres principals d’interès serà el coneixement de les entitats i associacions del municipi, i també hi ha previstes diverses sortides : al riu Francolí i a la vil·la romana de Centcelles.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: