Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt per a un Campus Diversport al Vendrell amb totes les garanties de seguretat sanitària

 Tindrà lloc de l’1 de juliol al 28 d’agost a l’escola Pau Casals

Imatge de l'acte de presentació del Campus Diversport al Vendrell Imatge de l'acte de presentació del Campus Diversport al Vendrell AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 25 Juny 2020 17:41

El Consell Esportiu del Baix Penedès, amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell, organitza el Campus Diversport Estiu 2020 amb alguns canvis per les mesures sanitàries vigents. Enguany, tindrà lloc de l’1 de juliol al 28 d’agost a l’escola Pau Casals.

El director tècnic del Consell Esportiu del Baix Penedès, Valentí Usón, ha explicat que “aquest canvi de lloc es deu al fet que en els centres educatius és més fàcil controlar els accessos, amb entrades esglaonades, i mantenir espais higienitzats”. Les activitats, adreçades a infants entre 4 i 14 anys, seran lúdiques i esportives sempre respectant les mesures sanitàries i promovent hàbits saludables. No hi haurà servei de menjador.
 
El regidor de clubs i entitats esportives, Rubén Gràcia, ha posat de relleu el treball conjunt entre la regidoria d’Esports i el Consell Esportiu “per elaborar un pla per garantir les mesures sanitàries per poder desenvolupar un campus molt necessari perquè els infants puguin gaudir d’activitats lúdiques i esportives després d’haver estat uns mesos tancats a casa”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: