Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘Tarragona batega amb orgull’ per commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ

L’Ajuntament ha organitzat diversos actes, aquest divendres 26 de juny, i el mateix diumenge, 28 de juny

S’han pintat els bancs de la plaça Imperial Tàrraco amb els colors de la bandera LGTBIQ S’han pintat els bancs de la plaça Imperial Tàrraco amb els colors de la bandera LGTBIQ MAURI
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 25 Juny 2020 16:41

El proper diumenge 28 de juny és el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ i per commemorar aquesta jornada el Servei d’Atenció Integral a les Diversitats Sexuals i de Gènere (SAI) de la conselleria de Feminismes i LGTBIQ de l’Ajuntament de Tarragona ha organitzat actes de reivindicació adaptats a la situació de la Covid-19.

Demà, divendres 26 de juny, a les 12 h, es realitzarà una pintada de la bandera de l’Arc de Sant Martí al pas de vianants del Balcó del Mediterrani amb la participació de la consellera de Feminismes i LGTBIQ de l’Ajuntament, Carla Aguilar - Cunill. A les 12.30 h, davant de l’Ajuntament a la plaça de la Font, es llegirà el manifest del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, a càrrec de Berta Mascaró, activista LGBTI i referent del SAI Tarragona. Com a tancament de la jornada es publicarà a les xarxes socials de l’Ajuntament un mosaic sota el lema ‘Tarragona batega amb orgull’, amb imatges de la ciutadania de Tarragona per a fer visible la necessitat de la implicació de la comunitat en la reivindicació i visibilització dels drets LGBTI.

El diumenge 28 de juny, es penjarà a la façana de l’Ajuntament, la domàs amb els colors de la bandera LGTBIQ, d’acord amb les normes i amb la voluntat de mantenir l’esperit reivindicatiu. Al vespre i durant el cap de setmana, s’il·luminarà la façana amb els colors de la bandera LGTBIQ.

D’altra banda, aquest dijous, 25 de juny, s’han pintat els bancs de la plaça Imperial Tàrraco amb els colors de la bandera de l’Arc de Sant Martí i les properes setmanes s’aniran pintant en cadascun dels barris de la ciutat. Aquesta activitat es realitza amb les persones referents del Servei d’Atenció Integral a les diversitats sexuals i de gènere (SAI).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: